Top
adidas-2014-iLike-mk

Моќна реклама на „Adidas“ наменета за Светското фудбалско првенство

Режисерите Фернандо М. и Казијано Прадо реализирале одлична видео-реклама за „Adidas“. Рекламата носи наслов „Сон“, а е изработена специјално за актуелното фудбалско првенство. Во неа се појавуваат голем број фудбалски легенди. Музиката подлога е дело на Кание Вест.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>