Top
H20230_OR_Key_Model_Enhanced_Sport-Group_01_RGB

Фарел Вилијамс повторно дизајнира за „Adidas“, пролет/лето 2016

Популарниот пејач и композитор Фарел Вилијамс повторно соработуваше со „Adidas Originals“. Колекцијата веќе се наоѓа во продажба, а дел од фотографиите за официјалниот каталог можете да погледнете во продолжение. Инаку, фотографиите се дело на Аркиб Ванист, а се направени на т.н. Розова плажа.

0c85383946e82d42bb13ffd59e3ede1c

05f03e6aaa14eec54e2c613e57cdfded

5aa30870c185794e754d661add9df0cc

598e8beaf38349f45a55ca2d1e4f46c0

7651d621ffecaf26143bcda2e6bedd8e

bcce987e3d33c43b88d967f60c47635b

c99bf04fd1a87cd48cfe52ad0a30fc65

d6abb8b0f7705da7cde1e527f802e32c

dd093fa99d9d034ce068acb17fd29920

f8b4f8d9e2fdb5b0c95facaedadf4a2f

trendsfolio-pharrell-adidas-pink-beach-inspired-by-a-sunny-island-spirit-01-1024x946

trendsfolio-pharrell-adidas-pink-beach-inspired-by-a-sunny-island-spirit-04-1024x954

trendsfolio-pharrell-adidas-pink-beach-inspired-by-a-sunny-island-spirit-12-1024x934

trendsfolio-pharrell-adidas-pink-beach-inspired-by-a-sunny-island-spirit-17-1024x942

trendsfolio-pharrell-adidas-pink-beach-inspired-by-a-sunny-island-spirit-18-1024x921
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>