Top
IKEA-nov-identitet-iLike-mk-F

Нов колоритен идентитет на „IKEA“

Џо Линг, студент на факултетот за дизајн и применети уметности во Норвешка, креираше нов моќен идентитет за шведскиот бренд „IKEA“. Тој си поигра со логото, како и различни геометриски форми и впечатливи бои.

Погледнете како изгледа тоа.

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-002

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-003

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-004

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-005

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-006

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-007

IKEA-nov-identitet-iLike-mk-008
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>