Top
zeneti mazi

Три причини поради кои слободните жени сакаат женети мажи

Освен физичкиот изглед, жените ги привлекуваат и други фактори кај мажите. Експертите велат дека женетите мажи имаат некои од тие клучни фактори. Зошто слободните жени паѓаат на женети мажи?

  • Подготвени се за сериозна врска – мажите кои одлучиле да го поминат животот со една личност изгледаат привлечни, бидејќи жените сигурно претходно имале неколку неуспешни обиди со мажи што ја сакаат својата слобода.
  • Прифаќаат одговорност – знаеме дека бракот не мора нужно да значи дека мажите се одговорни, но жените имаат таква претстава за нив.
  • Покажуваат емоции – жените мечтаат за женети мажи затоа што умеат да ги покажат своите чувства кон својата животна партнерка и тоа е особина што многу се цени.Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *