Top
5 знаци по кои ќе препознаете себичен маж

5 знаци по кои ќе препознаете себичен маж

Психолозите предочуваат пет клучни сигнали по кои ќе познаете дали вашето момче или пријател е себичен или не. Внимателно прочитајте ги и проанализирајте го нивното однесување. Заклучокот мношне лесно ќе го изведете.

Sebichen-mazh-iLike-mk

НЕ ЗНАЕ ДА СЛУША
Воопшто не посветува внимание на тоа што имате да му го кажете. Тотално е дефокусиран додека вие зборувате и едвај чека да завршите со зборување.

ЗБОРУВА САМО ЗА СЕБЕ
Себичниот маж во повеќето разговори ќе сака да зборува само и исклучиво за себе. Други работи не го интересираат, тој е најважен во целата приказна. A, не е ни реткост Вие за него да знаете баш сè, а тој за Вас речиси ништо.

СЕКОГАШ ДОЦНИ
Еднаш или два пати е во ред, но ако секогаш мора да го чекате 15 минути значи дека се обидува да биде многу важен. Мажот кој дозволува да го чекате е неодговорен.

ГО ПРАВИТЕ ОНА ШТО САМО ТОЈ САКА
Во врска треба да постои компромис, а ако го правите она што само тој го сака и истовремено го запоставувате она што вие го сакате, со време врската се претвора во своевидна диктатура.

СЕКСОТ Е САМО НЕГОВО ЗАДОВОЛСТВО
Вистинскиот маж ќе се почувствува прилично лошо ако дознае дека не ја задоволил жената во кревет, а на себичниот тоа воопшто не му е важно. Себичните мажи имаат една цел: да се задоволат себе си, а потоа сосема им е сеедно што вие чувствувате.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>