Top
indiferencija

Нешта во сексот кои жените ги мразат, а мажите ги прават

Постојат нешта во сексот кои жените постојано потенцираат дека ги мразат, додека пака мажите истите упорно ги прават. Момци, прочитајте што не треба да правите во постелата.

  • Брзи прсти во вагината – прстите не се вибратор, не претерувајте.
  • Тепање по задникот – освен во случаи кога жената сама ќе го побара тоа.
  • Груба игра со градите – претераното стискање на градите и штипење по брадавиците е апсолутно непотребно. Замислете партнерката истото да го прави со вашите тестиси.
  • Акција со јазикот по стапалата – движење со јазик по стапала е нешто од што на жените им се гади и не ги возбудува.
  • Лоша масажа – кога жената ќе побара масажа, потрудете се тоа да биде еротска, нежна и секси. Не претерувајте со стискање бидејќи тоа воопшто нема да ја возбуди.
  • Жесток секс – симултаното пенетрирање не значи дека жената побрзо ќе доживее оргазам.
  • Агресивно влечење за коса – фаќањето на косата е секси, но агресивното повлекување треба да го заборавите.
  • Употреба на вибратор на несоодветно место – ставање на вибратор на женските брадавици или задникот воопшто не им е интересно на жените.
  • Поза 69 – многу мажи се опседнати со позата 69, но исто толку жени сакаат поединечно задоволување.Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *