Top
silna_zhena

Дали се плашат силните жени?

Силната жена е исклучително сигурна во себе и знае да изрази како се чувствуваа. Таа знае дека чувањето на работите во себе само ќе го зголеми нејзиниот бес и нема да донесе ништо лошо. Таа не се расправа по секоја цена, туку секогаш знае да пренесе како се чувствува.

Сигурна во себе
Таа минала низ многу работи во животот, но ги памети и ги носи своите искуства со себе. Поради својата стабилност и сигурност во себе, таа понекогаш ги збунува другите, но тоа е нејзината приказна.

Не се плаши да биде сама
Таа била во различни врски и научила дека секоја врска не носи мир и среќа, дека понекогаш е подобро да се биде сам отколку заглавен со личност со која не се разбирате.

Силни вредности и верувања
Таа е љубезна, храбра и дарежлива. Таа знае да се повлече кога не е ценета и секогаш знае да постави граници со другите луѓе.

Нејзините разговори имаат длабочина
Таа едноставно како да има природна способност да се најде во секој разговор. Тоа е поради нејзината емоционална интелигенција и сфаќањето дека секоја личност е различна и секоја од нив бара различен пристап.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>