Top
Closeup of smiling man carrying woman piggyback outdoor

На мажите во овој знак потребна им е жена лидер

Мажите родени во овој хороскопски знак немаат многу смисла за фамилијарен живот, иако го обожаваат.

Мажот Рак е романтичен и нежен, но избегнува одговорност. Карактерно е слаб и непостојан. Кога ќе одлучи да се ожени, тој избира одлучна и енергична жена, жена која може да биде лидер. Од жената очекува таа да го заштити од контактот со живата реалност, бидејќи реалноста му пречи и го прави нервозен.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *