Top
pivo-app

Како да нарачате пиво кога сте на летување?

Една од најважните работи кои треба да ги дознаете кога одите на одмор во странство е како да нарачате пиво на јазикот на државата во која се наоѓате. „Пиво“ е апликација за смартфон која ќе ве научи како да нарачате пиво на 59 јазици, покажувајќи ви точен фонетски изговор.

Како да нарачате пиво кога сте на летување?

Како да нарачате пиво кога сте на летување?

Како да нарачате пиво кога сте на летување?


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>