Top
smartfon_skener_front

Смартфон скенер за филмска лента

Можеби вашите родители или пак вашите баба и дедо имаат кутии полни со изгубени спомени на филмски ленти. Отсега можете лесно да ги скенирате лентите директно на вашиот смартфон. Единствено што ви е потребно е негативот кој треба да се постави на уредот и апликацијата Lomo (за iPhone или Android) со помош на која ќе ги зачувате фотографиите на вашиот смартфон. Одлично, зар не?

Смартфон скенер за филмска лента

Смартфон скенер за филмска лента

Смартфон скенер за филмска лента

Смартфон скенер за филмска лента


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>