Top
Sto-bi-promenile-na-sebe-iLike-mk

50 луѓе, а само 1 прашање: „Што би промениле на себе?!“

Доколку го поставите прашањето „Што би промениле на себе?!“ на возрасни луѓе, одговорите ќе се движат во насока: ушите, забите, косата или некоја слична физичка аномалија.

Но, доколку ова прашање им го поставите на мали дечиња, реакциите и одговорите ќе бидат неодоливи и симпатични.

Па, погледнете ги и несмејте се од срце… :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>