Top
Kako-se-menuvase-zenskata-ubavina-vo-izminatite-100-godini-iLike-mk

Женската убавина во изминатите 100 години прикажана во само 1 минута

Погледнете како се менуваше женската убавина од аспект на трендовите за шминка и фризура во изминатите 100 години, од 1910 година до 2010 година.

Во 1-минутното видео ќе видете неколку трансформации на 1 модел.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>