Top
Моќни фотографии кои изгледаат како да се движат

Моќни фотографии кои изгледаат како да се движат

Филмската продуцентска куќа „Make Productions“ од Англија објави кусо видео во кое со примена на посебна техника на фокусирање, обичните фотографии изгледаат како да се движат односно како да се видео материјали. Музичката подлога е темата „What If This Storm Ends?“ од Snow Patrol.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>