Top
Young Couple In Love Walking In The Park Near The River.

Едно прашање ја тестира вашата врска

Многу од врските на изглед се совршени, но ако малку погледнете под површината ќе сфатите дека љубовниот однос не е таков каков што изгледа.

Направете еден краток тест кој ќе открие дали вашиот однос е добар како што мислите. Се што треба да направите е да си го поставите прашањето дали на вашиот партнер му е важно вашето мислење?

Немојте да изгубите ниту една секунда од вашиот живот со човек кој не сака да го слушне вашето мислење, кој никогаш не побарал ваш совет и кој сите одлуки во својот живот ги донесува сам, без да се консултира со вас.

Во еден квалитетен и нормален љубовен однос, партнерот мора да ве вклучи во процесот на донесување на одлуки. На тој начин ќе знаете дека тој планира иднина со вас.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>