Top
bebence

Oд зачетокот па сѐ до раѓањето

Alexander Tsiaras со помош на моќта на технологијата ја покажува и најситната структура од развојот на еден ембрион сѐ до неговото излегување од мајчината утроба. Во ова видео можете да видите што точно се случува од моментот на зачнување и сите промени кои се случуваат до раѓањето на едно здраво бебе.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>