Top
kako-stanuvaat-za-na-rabota

Колку брзо стануваат наутро мажите, а колку жените?

На Јутјуб наидовме на едно интересно видео во кое на еден хумористичен начин е откриена вистината за тоа колку брзо стануваат наутро мажите, а колку жените. Погледнете го видеото и насмевнете се! :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>