Top
Devojki-crtaat-penis-iLike-mk

Како жените го цртаат идеалниот пенис?

Интернет страницата Elite Daily собра неколку жени за да ги праша како го замислуваат идеалниот пенис. A, потоа секоја од нив проба да го нацрта. Идеалната големина според нив е од 17 до 25 сантиметри. Една од дамите потенцира дека не преферира големи пениси бидејќи тие создаваат болки во стомакот.

Станува збор за интересен социјален експеримент. Погледнете!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>