Top
„Фестивалот на бои“ во забавена видео снимка

„Фестивалот на бои“ во забавена видео снимка

Фестивалот на бои (Холи) е карактеристичен за хинду религијата. Главното случување на овој настан е во Индија. Преку овој фестивал, луѓето ѝ посакуваат добредојде на пролетта и го прославуваат триумфот на доброто над злото.

Во продолжение погледнете едно кусо видео во реализација на студијата „Variable“ и „The Mill“.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>