Top
Како да се оправдате доколку прднете на јавно место?

Како да се оправдате доколку прднете на јавно место?

Дали некогаш ви се случило да прднете на некое јавно место, или пак, пред друштвото? Еве неколку примери како да се извлечете од оваа непријатна ситуација. :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>