Top
Во духот на Индија

Во духот на Индија

Варанаси е епицентар на хинду ралигијата, исто како што е Ерусалим за христијаните односно Мека за муслиманите. Нивната реалност ја диктира духот, а не материјалните нешта. Одличните фотографии во продолжение се дело на Џои Л.

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-002

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-003

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-004

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-005

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-006

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-007

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-008

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-009

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-010

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-011

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-012

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-013

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-014

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-015

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-016

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-017

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-018

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-019

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-020

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-021

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-022

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-023

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-024

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-025

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-026

Holy-Men-Of-India-iLike-mk-027
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>