Top
Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

На 15-ти септември, по шести пат, се одржа младинскиот камп-фестивал на планината Вугонг во Кина. Оваа година фестивалот постави рекорд по број на поставени шатори. Имено, ноќта меѓу 14-ти и 15-ти септември беа отворени повеќе од 15.000 шаторски крила. Погледнете како изгледа тоа низ фотографии.

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина

Масовен камп-фестивал во Кина


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *