Top
Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-iLike-mk

Одлична машка колекција од „Massimo Dutti “, лето 2015

Реномираниот шпански моден бренд „Massimo Dutti“ ја претстави машката колекција наменета за сезона лето 2015. Линијата е насловена како „Summer Calling“, а најдоминантни се сините тонови.

Згодниот Александре Чунха беше задолжен за презентација на новите парчиња облека.

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-02-620x950

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-03-620x955

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-04-620x959

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-05-620x510

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-06-620x945

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-07-620x952

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-08-620x400

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-09-620x942

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-10-620x955

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-11-620x401

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-12-620x941

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-13-620x932

Alexandre-Cunha-Massimo-Dutti-Summer-2015-14-620x942
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>