Top
Nike-free-inneva-woven-n7-iLike-mk-F

Inneva Woven N7 – Ексклузивен модел на патики од „Nike“

„Nike“ презентираше ексклузивен модел на патики со уникатен дизајн, специјално наменет за посилниот пол. Целосното име на овие спортски патики е Nike Free Inneva Woven N7. Производителот гарантира удобност, флексибилност, како и одлична амортизација.

Нивната цена изнесува 180 американски долари.

Nike-free-inneva-woven-n7-iLike-mk-002

Nike-free-inneva-woven-n7-iLike-mk-003

Nike-free-inneva-woven-n7-iLike-mk-004

Nike-free-inneva-woven-n7-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *