Top
TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-F

Специјална празнична колекција за урбани девојки од „Topshop“

Следејќи го примерот на реномираните модни куќи, „Topshop“ презентираше широка палета на парчиња наменети за претстојните празници.

Акцентот е ставен на златните тонови, но тука се и белата и црната боја. Луксузниот изглед е постигнат со додатоците од крзно, како и чорапи со гламурозни везови.

Симпатичната Кара Делевињ е заштитно лице.

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-001

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-002

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-003

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-004

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-005

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-006

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-007

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-008

TopShop-Praznicka-kolekcija-2015-iLike-mk-009
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *