Top
fashionflowerssketeches-iLike-mk-F

Модни скици направени од цветни ливчиња

Интересна досетка на модната дизајнерка Грејс Чао од Сингапур. Таа за изработка на модните скици користела лицчиња од различни цвеќиња: ирис, орхидеја, роза, крин и каранфил. Нејзиниот проект го пренесоа голем број модни блогови ширум светот.

fashionflowerssketeches-iLike-mk-002

fashionflowerssketeches-iLike-mk-003

fashionflowerssketeches-iLike-mk-004

fashionflowerssketeches-iLike-mk-005

fashionflowerssketeches-iLike-mk-006

fashionflowerssketeches-iLike-mk-007

fashionflowerssketeches-iLike-mk-008

fashionflowerssketeches-iLike-mk-009

fashionflowerssketeches-iLike-mk-010

fashionflowerssketeches-iLike-mk-011

fashionflowerssketeches-iLike-mk-012

fashionflowerssketeches-iLike-mk-013

fashionflowerssketeches-iLike-mk-014

fashionflowerssketeches-iLike-mk-015
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>