Top
Versace-FW-2014-iLike-mk-F

Погледнете дел од претстојната есенско-зимска колекција на „Versace“

Versace“ објави дел од фотографиите направени за промовирање на претстојната модна колекција, сезона есен-зима 2014/15. Зад промотивниот материјал стои фото-дуото Мерт и Маркус.

Versace-FW-2014-iLike-mk-002

Versace-FW-2014-iLike-mk-003

Versace-FW-2014-iLike-mk-004

Versace-FW-2014-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *