Top
adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-iLike-mk-F

Линија на „Adidas“ инспирирана од Амазон, пролет-лето 2015

Производителот на спорстска опрема „Adidas“ соработуваше со бразилската компанија „Тhe Farm Company“ за новата флорална колекција, која во целост е инспирирана од реката Амазон. Па така, на парчињата преовладуваат принтови со листови и цветови, а заспапени се и боите на виножитото.

Асортиманот е навистина голем, а во продолжение погледнете еден мал дел.

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-01-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-02-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-04-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-05-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-06-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-07-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-08-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-09-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-10-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-11-960x640

adidas-originals-by-the-farm-company-spring-summer-2015-delivery-2-lookbook-12-960x640




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>