Top
Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран

Пред официјалната промоција на новата колекција за мажи од H&M дизајнирана од француската модна креаторка Изабел Маран, пристигнаа првите фотографии изработени за онлајн каталогот. Се работи за парчиња облека кои во себе носат француски сензибилитет. Со нив ќе изгледато модерно и средено, а притоа нема да ви е потребно многу време.

Женскиот дел од колекцијата можете да го погледнете тука.

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (2)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (3)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (4)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (5)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (6)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (7)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (8)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (9)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (10)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (11)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (12)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (13)

Машка колекција од H&M дизајнирана од Изабел Маран (14)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>