Top
Jeremy-Scott-X-Adidas-original-wings-3-0-gold-iLike-mk-F

„Adidas Original Wings 3.0 GOLD“ – Најновото од Џереми Скот за „Adidas“

Веројатно веќе никој не може да претпостави до кои граници може да се движи имагинацијата на ексцентричниот дизајнер Џереми Скот кога ги смислува популарните патики со крилја. Плод на неговата последна креативност се новите „Adidas Original Wings 3.0 GOLD“, кои веднаш ги освоија симпатиите на голем број популарни личности.

Златните „Adidas“ патики со крилја веќе се достапни за онлајн порачување, а кон крајот на овој месец ќе се најдат во продавниците.

Jeremy-Scott-X-Adidas-original-wings-3-0-gold-iLike-mk-002

Jeremy-Scott-X-Adidas-original-wings-3-0-gold-iLike-mk-003

Jeremy-Scott-X-Adidas-original-wings-3-0-gold-iLike-mk-004
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>