Top
IKEA-TV-Reklama-2015-iLike-mk

„Необично секојдневие“ – Новата ТВ реклама на „Икеа“

Икеа“ ја претстави првата телевизиска реклама за 2015 година. Истата е посветена на нивните популарни системи за складирање. Комплетната реализација ја потпишува студиото „Blink Productions“ од Англија.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *