Top
Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-F

„ИКЕА“ лансираше производи за безжично полнење

Шведскиот гигант „ИКЕА“ пушти во продажба два безжични производи за полнење на мобилни уреди. Една од нив е светилката „Riggadwork“, a другата е дрвената подлога „Nordmark“. Со поставување на мобилниот уред на делот означен со „+“ автоматски започнува полнењето на батеријата.

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-002

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-003

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-004

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-005

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-006

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-007

Ikea-uredi-za-polnenje-na-mobilni-aparati-iLike-mk-008
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>