Top
Samsung-Galaxy-Note-4-S-Pen-iLike-mk

Интересна реклама за Samsung Galaxy Note 4 S-Pen

Дигиталното студио „Vallée Duhamel“ изработи одлична реклама за промоција на Samsung Galaxy Note 4 S-Pen. Кампањата носи наслов „Creativity at Work“, а е концепирана од страна на маркетинг агенцијата „Heaven“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *