Top
Lose-hair-iLike-mk

Интерактивни билборди во борба против ракот кај децата

Се сеќавате на интерактивните билборди кои беа поставени во метрото на Стокхолм и кои претставуваа вистинска иновација во надворешното рекламирање?

Сега, истите тие се во служба на поддигнување на свеста на луѓето за последиците од најстрашната болест на денешницата со која илјадници луѓе секојдневно ја губат битката.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *