Top

Погледнете како изгледала една од првите македонски реклами снимена во 1953 година

Оваа реклама на „Европа – Скопје“ потекнува од далечната 1953 година. Била емитувана единствено во кино салите пред почетокот на филмовите, бидејќи телевизорите во домовите во тоа време биле реткост.

Вистински флешбек!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>