Top
Honda-Jazz-iLike-mk

„Honda“ во една реклама ги набројува сите иновации

Keep Up“ е името на најновата реклама на „Honda“ во која производителот на автомобили ги набројува сите техничко-технолошки иновации и достигнувања, кои ја чинат суштината на моќните „Honda“ возила.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>