Top
iPhone-6-photo-iLike-mk

„Apple“ направи селекција на најдобрите фотографии снимени со iPhone 6

За потребите на својата нова маркетинг кампања, компјутерскиот гигант „Apple“ објави колекција со најдобри фотографии направени од различни корисници на iPhone 6. На јавниот повик пристигнале илјадници фотографии, но „Apple“ ги селектираше најдобрите 77.

Фотографиите ќе бидат поставени на големи билборди во 70 градови ширум светот.

Погледнете дел од најдобрите фотографии.

030315_88

030315_89

030315_90

030315_91

030315_93

030315_94

030315_95

030315_96

030315_97

030315_98

030315_99

030315_100

030315_101

030315_102

030315_103

030315_104

030315_105

030315_106

030315_107

030315_108

030315_109

030315_110

030315_111

030315_112

030315_113

030315_114

030315_115

030315_116

030315_117

030315_118

030315_119

030315_120

030315_121

030315_122

030315_123

030315_124

030315_125

030315_126

030315_127

030315_128

030315_129

030315_130

030315_131

030315_132

030315_133

030315_134

030315_135

030315_136

030315_137

030315_138

030315_139

030315_140

030315_141

030315_142

030315_143
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>