Top
blake-little-photography-iLike-mk-F

Тематска фотосесија: Луѓе обвиени со мед (16+)

Оригиналниот наслов на оваа фотосесија е „Preservation“, а истата е дело на фотографот Блејк Литл. Фотографот вели дека медот делува заштитнички на луѓето врз кои е полеан, но од друга страна, истите се чувствуваат безпомошни.

Погледнете како се реализираше фото-приказната. (16+)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>