Top
Ноќна прошетка низ улиците на Барселона

Ноќна прошетка низ улиците на Барселона

Фантастична 6-минутна прошетка низ улиците на прекрасната Барселона. Видеото е дело на 23-годишниот режисер Pau García Laita од Шпанија, а музичка подлога е темата „The American Dollar“ од Starscapes.
Видео материјалот е снимен со фото-апарат Canon 550D и 4 типа на објективи: Sigma 10-20mm 3.5, Canon 18-135mm, Canon 50mm 1.8 II и Samyang 8mm.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *