Top
Рустична куќа во предградието на Валенсија

Рустична куќа во предградието на Валенсија

Оваа рустична куќа се наоѓа во периферијата на шпанска Валенсија, сместена близу индустриската зона Коста дел Азаха. Куќата е изработена од природни материјали, камаен и дрвени греди, дело на архитектката Ана Гирод. Луѓето кои живеат во куќата велат дека таа зрачи со хармонија и мир.

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-002

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-003

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-004

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-005

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-006

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-007

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-008

Blend-of-Contemporary-Rustic-Design-in-Spain-iLike-mk-009
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>