Top
Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-kitchen-island

Редизајн на еден мaл стан

Зградата во која се наоѓа овој мал стан е стара 60 години. Во 2014-та година истата бикла подложена на комплетно реновирање, вклучувајќи го редизајнот на нејзината внатрешност. Овој стан е голем 55 квадратни метри, а тимот на Maayan Zusman Interior Design биле задолжени да најдат соодветно решение за истиот. Погледнете како тие направиле модерно катче за живеење со свежи бои.

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-kitchen-counters

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-living-room-couch

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-gray-kitchen-cabinets

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-open-living-room

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-view-from-balcony

Small-apartment-remodel-in-Tel-Aviv-living-room-nesting-tables
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>