Top
plasticni-gajbi3

Привремена поделба на соба со пластични гајби

За да се направи еден преграден ѕид потребно е повеќе време, средства и кревање прав. Токму затоа собата за дневен престој во овој мал стан лоциран во Сао Паоло е поделена на еден креативен начин. Без дополнителни ѕидови и врати, собата е делумно поделена со пластични гајби кои освен што визуелно го затвораат просторот, од двете страни се користат и како полици. Ова привремено решение овозможува одредена доза на приватност на корисниците на двата дела од собата.

plasticni-gajbi1

plasticni-gajbi2

plasticni-gajbi
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *