Top
Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Дизајнерката Tang Chiew Ling од Малезија е вљубеник во високата мода, но и во природата. Таа дошла до интересна идеја спојувајќи ги токму нив две. Имено, младата дизајнерка концепирала тоалети, а како начин на изразување користела внимателно одбрани лисја од растенија.

Здодеано ми е да ги гледам класичните скици и цртежи на модните дизајнери за тоа како треба да изгледа една тоалета или креација. Решив да направам нешто сосема поинакво. Потрошив доста време во мојата градина да ги најдам соодветните лисја преку кои ќе го доловам она што навистина го замислував. И успеав во тоа. Сигурна сум дека имам одличен проект!

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја

Висока мода изразена преку лисја
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *