Top
Nude-art-iLike-mk

Артистички фотографии со разголени девојки (16+)

Сивле Колес е талентирана фотографка која живее и работи во Сиднеј, Австралија. Всушност, таа е дипломиран архитект, но нејзина пасија е фотографијата. Таа претпочита да изработува артистички фотографии во кои главната улога ја имаат претставнички од понежниот пол.

Може да со пофали со неколку одлични модни каталози за брендот „Pierre Cardin“, а нејзините два последни проекти се насловени „Harmonia“ и „An(im)a“. И двете егзибиции се целосно некомерцијални.

Во продолжение погледнете 10 селектирани фотографии од гореспоненатите проекти на Силве.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *