Top
Metro-vo-Moskva-iLike-mk

Емотивни фотографии од метрото во Москва

Метро транспортната мрежа во Москва е една од најфрекфентните во светот. Секојдневно ова метро го користат приближно 7 милиони луѓе. И покрај оваа голема бројка, тоа важи за ладно и мошне мрачно место.

Инспириран од таквите карактеристики, 34-годишниот фотограф Томер Ифрах од Израел успеал да реализира навистина прекрасни спонтани фотографии полни со емоции.

Тој вели:

Местото инспирира! Сум шетал многу, но Москва е единствениот град во кој општествените слоеви се мешаат. Богатите и сиромашните заедно поминуваат длабоко под оваа руска метропола.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *