Top
animetro-iLike-mk-F

Диви животни заглавени во метрото во Париз

Animétro“ е проект на францискиот фотограф и графички дизајнер Клариз Реботјер. Тој фотографирал различни сегменти од метрото во Париз, а потоа на истите вметнал диви животни, трудејќи се да изгледаат што е можно пореално.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *