Top
Le-White-iLike-mk-F

„Le White“ – Концептуална продавница во која сè што се продава е со бела боја

Неодамна во срцето на Париз се отвори концептуална продавница во која се продаваат декоративни елементи, мебел и облека исклучиво во бела боја. Идејата за „Le White“ е на дизајнерката Виолејн Карер, а освен нејзини дела, достапни се и парчиња со потпис на други дизајнери и артисти.

Le-White-iLike-mk-002

Le-White-iLike-mk-003

Le-White-iLike-mk-004

Le-White-iLike-mk-005

Le-White-iLike-mk-006

Le-White-iLike-mk-007

Le-White-iLike-mk-008
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *