Top
Минималистички дом направен од мермер и дрво

Минималистички дом направен од мермер и дрво

Русија е позната по студените зими и екстремно ниските температури. Оваа куќа се наоѓа во предградието на Москва и е комплетно направена од дрво во комбинација со мермер. Се работи за минималистички концепиран простор во кој преовладуваат кафеавата боја и нијанси на сива. Секако, топлите камини се неизоставен дел.

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-002

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-003

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-004

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-005

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-006

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-007

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-008

Impressive-Minimalist-Moscow-iLike-mk-009
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>