Top
Anja-Humljan_urban_yoga-iLike-mk

„Урбана јога“ – Тематски фотографии кои поттикнуваат поголема физичка активност

Ања Хумљан е архитект, артист и учител по јога. Таа неодамна започна со интересен проект наречен „Урбана јога“ со цел да ги поттикне луѓето кои живеат во гратските подрачја да бидат физички активни во текот на денот.

Фотографиите во продолжение се снимени во Париз, Мадрид, Љубљана и Њујорк.

Исто така, таа потенцира дека градот не треба да се доживува како стресна и вознемирувачка околина, туку како непресушен извор на енергија и виталност.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *