Top
Fred-Lion-fotografii-F-iLike-mk

Црно-бели фотографии: „Трогателна прошетка низ улиците на Сан Франциско“

Одличните црно-бели фотографии во продолжение се дело на маестралниот фотограф Фред Лион. Истите датираат од 50-тите години на минатиот век, а нивното реобјавување е од носталгична побуда.

Искусниот фотограф вели:

Фред Лион

Сан Франциско е мојот роден град, катчето каде јас израснав и се изградив како личност и фотограф. Го сакам искрено и од срце! Верувајте, сум патувал многу и одговорно тврдам дека Сан Франциско е најинспиративното парче земја на светот. Мислам дека успеав да го фотографирам и последното камче од овој убав град.
Себично ја сакам и чувам секоја фотографија!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *