Top
Runway-iLike-mk-F

Канцелариите на „Runway“ во Сан Франциско

Денес ви ги претставуваме канцелариите на „Runway“ во Сан Франциско. Зградата во која се наоѓаат овие канцеларии е подигната во 2012 година, а просторот е решен модернистички. Преовладуваат нијанси на кафеава и сива боја, а во секоја од канцелариите има голем прозор кој обезбедува голема количина на природна светлина. Во склоп на објектот функционира катче во кое вработените можат да се одморат и релаксираат.

Runway-iLike-mk-002

Runway-iLike-mk-003

Runway-iLike-mk-004

Runway-iLike-mk-005

Runway-iLike-mk-006

Runway-iLike-mk-007

Runway-iLike-mk-008

Runway-iLike-mk-009

Runway-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *